Onze werkwijze

Er is behoorlijk wat veranderd in het landschap van financiële dienstverlening. Van verdekte bonusstructuren naar volledige transparantie. Dat heeft voordelen, maar ook nadelen. Kosten voor advies kunnen ineens behoorlijk oplopen, zo lijkt het. Daarom heeft MAN Financial Services een aantal producten ontwikkeld met een vaste prijs. Dit geeft duidelijkheid voor onze klanten en laat onze toegevoegde waarde zien. 
 

Voor particuliere klanten:

Voor zakelijke klanten:

 

Maatwerkoplossingen

Iedereen die financieel fit wil zijn en blijven kan bij MAN Financial Services terecht. MAN helpt sinds 1999 relaties met hypotheekadvies, financieel advies en financiële nazorg van topniveau. “Wij creëren maatwerk door alle financiële zaken met elkaar in verband te brengen. Daardoor verdienen wij onszelf dubbel en dwars terug.”

“Wij helpen onze relaties met hun financiële vraagstukken door echt onafhankelijk te adviseren”, vertelt Warna Man. “We nemen geen shortcuts en werken niet product-gedreven. Daarmee onderscheiden we ons van banken en verzekeraars, maar ook van veel andere kantoren. Door onze werkwijze zijn onze relaties verzekerd van de beste oplossingen waardoor zij uiteindelijk veel geld besparen.”
 

Oprecht en onafhankelijk

“Adviseurs van banken en verzekeraars adviseren alleen producten van hun eigen werkgever”, vervolgt hij. “Dat is natuurlijk geen onafhankelijk advies! In de meeste gevallen zijn er namelijk beter passende én voordeligere oplossingen van andere aanbieders.”

”Ons bedrijf heeft geen belangen bij hypotheekverstrekkers en verzekeraars of vice versa. Daardoor zijn onze relaties verzekerd van oprecht en onafhankelijk advies. We benaderen elke belangrijke financiële beslissing vanuit meerdere perspectieven en zoeken net zolang totdat we de beste en meest toekomstbestendige oplossing hebben gevonden.”
 

Financieel vertrouwenspersoon

Maar MAN Financial Services doet meer. “We brengen alle financiële zaken van onze relaties met elkaar in verband. We gaan daarin veel verder dan de meeste andere adviseurs, omdat we onze zorgplicht erg serieus nemen. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat we ook scherp kijken naar de pensioensituatie van een relatie en nauw samenwerken met accountants en fiscalisten. Op die manier fungeren wij als ‘financieel vertrouwenspersoon’ van onze relaties. Wij creëren maatwerk door alle financiële zaken met elkaar in verband te brengen." 

 

Altijd financieel fit blijven

"Een gezin met opgroeiende kinderen heeft andere wensen en eisen dan een stel waarvan de kinderen het huis uit zijn. Daardoor is de beste financiële oplossing van vandaag niet per se de beste oplossing over vijf of tien jaar”, weet Warna uit ervaring.  “Als je financieel fit wilt blijven, moet je daaraan blijven werken. Daarom hebben wij het ‘Lifetime Financial Fit Plan’ ontwikkeld. Wie gebruik maakt van deze dienst krijgt eens per jaar, per 3 jaar of per 5 jaar een persoonlijk adviesgesprek via skype, facetime of op kantoor. Tijdens dit gesprek updaten we samen alle financiële zaken. Zo blijven de producten optimaal afgestemd op de wensen en de fiscale en wettelijke mogelijkheden. En als je een financiële vraag hebt, kun je hem stellen zonder dat je daar direct een rekening voor krijgt.

 

Highlights MAN Financial Services

  • Volledig onafhankelijk advies op maat
  • Het beste advies voor een eerlijke prijs
  • Specialist op het gebied van hyotheek- en financieel advies voor iedereen die financieel fit wil blijven 
  • Aanvullend advies is mogelijk door samenwerkingsverbanden met deskundigen zoals boekhouders, accountants, fisscalisten, (pensieon)juristen, en schade-experts 
  • Altijd de beste financiële olossingen (op langere termijn) 
  • Kwaliteit van dienstverlening
MAN Financial Services investeert veel tijd in de kwaliteit van de dienstverlening en het kennisniveau en de deskundigheid van medewerkers. Elk jaar volgen zij opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op financieel gebied. MAN Financial Services is daarnaast aangesloten bij keurmerkorganisaties die strenge eisen stellen aan de kwaliteit en deskundigheid van ons bedrijf.
 

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u een financieel advies? Aarzel niet, neem gerust contact met ons op!
 

Cookie instellingen