Boekhouding

Van uitstel komt vaak afstel. Bij uw administratie is dit echter onmogelijk. Er komt altijd een moment dat het toch echt moet gebeuren. En als het te lang is blijven liggen, wordt het er niet leuker op. Dat geldt voor het verwerken van in- en verkoopfacturen, maar ook voor bijvoorbeeld het deponeren van uw jaarcijfers bij de KVK indien u een besloten vennootschap heeft.

MAN Financial Services kan u als ondernemer adviseren, maar ook werk uit handen nemen. Zodat u zich volledig kunt focussen op het laten presteren van uw onderneming.

Altijd real-time op de hoogte van uw uitstaande en te betalen facturen. Voor een groot aantal klanten verzorgen wij de volledige salarisadministratie. Van loonstrook tot loonbelasting.

  • Jaarrekening: Hoe eerder de jaarcijfers bekend zijn, hoe beter u beslissingen kunt nemen. Lees hieronder verder.
  • Belastingaangifte:  Ieder jaar verdiepen wij ons in alle aanpassingen in het belastingstelsel. Hierdoor kunnen wij u optimaal laten profiteren van belastingvoordelen.
Als ervaren duursporters weten we bij MAN Financial Services dat in conditie blijven cruciaal is, omdat conditie opbouwen vele malen lastiger is. Hoe wij uw boekhouding in topconditie houden? Maak direct een vrijblijvende afspraak.
 

Jaarrekening

Heeft u zelf alles op orde, maar zoekt u hulp bij het opstellen van de jaarrekening? Dat doen we graag. De jaarrekening is een essentieel onderdeel van uw financieel dashboard, dus zorg dat het klopt en op tijd gereed is. Wij ondersteunen u hier graag bij.

Cookie instellingen