Verhuurhypotheek

Er zijn tal van manieren om relatief veilig en voordelig vermogen op te bouwen. Een verhuurhypotheek is er daar absoluut één van. Met een verhuurhypotheek kunt u tegen een aantrekkelijke rente een woning financieren om te verhuren aan uw familie of aan derden.

Voordelen van de Verhuurhypotheek

  • Eenvoudig woning kopen voor verhuur
  • Kamerverhuur aan (studerend) kind mogelijk
  • Rendement halen uit uw spaargeld
  • Vermogen opbouwen voor later

MAN Financial Services scant de markt voor verhuurhypotheken en helpt u aan de hypotheek met de voor u beste voorwaarden. Ook al lijkt deze markt vrij transparant en het afsluiten eenvoudig, toch moet u ook hier goed voorbereid aan de start verschijnen.

Wanneer u op zoek bent naar een verhuurhypotheek voor een te verhuren of verhuur woning dan is het als eerst belangrijk om te weten of u als particulier of professional gezien wordt. Sommige banken verstrekken namelijk alleen verhuurhypotheken aan particuliere beleggers en andere enkel aan professionele beleggers. Een verhuurhypotheek verschilt nl op een aantal cruciale punten van een “normale” woonhuis hypotheek. Het is erg belangrijk dat u goed van deze verschillen op de hoogte bent. Wij raden u daarom altijd aan om gebruik te maken van het  quickscan gesprek. In dit gesprek geven we aan alle do en don’ts van wat er mogelijk is voor u en waar u rekening mee moet houden.

Wij werken met alle grote (buitenlandse) banken en alternatieve financieringspartijen samen en daarom heeft u bij ons de hoogste slagingskans en de beste deal toegespitst op uw doel. Of u nu als ondernemer, particulier of professional belegger een woning, winkel, horeca of bedrijfspand wilt kopen: Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij vergelijken méér dan vele vastgoed financieringen. Wij helpen u met de juiste vastgoedstrategie om de vastgoedportefeuille toekomstbestendig te maken en, waar nodig, te herstructureren. Is er overleg nodig met uw boekhouder / accountant en de taxateur? Geen probleem: Ook dat pakken wij gewoon op.

Heeft u een beleggingspand gekocht en wilt u zo snel mogelijk uw verhuurhypotheek rond hebben of wilt u uw huidige hypotheek omzetten naar een verhuurhypotheek? Neem dan direct contact met ons op. Door onze kennis en ervaring kunnen wij direct de hypotheek voor u selecteren met de hoogste slagingskans, de laagste rente en de beste voorwaarden.

Wilt u meer weten over de verhuurhypotheken? Vul dan het contactformulier in of bel naar 085 486 07 00.

Cookie instellingen