Quick Scan Business

Of u nu op het punt staat uw bedrijf te beginnen of u bent al een ervaren ondernemer, Quick Scan Business is altijd een goed idee.
 
Voor starters
Het allermooiste moment van uw bedrijf: U gaat starten. Dan is het belangrijk om alles goed op te lijnen/ aan te pakken en de beginnersfouten te vermijden. In dit gesprek nemen wij alle verschillende mogelijkheden door: eenmanszaak, BV, VOF, stichting administratiekantoor. Waar moet je op letten en wat moet je doen. 
 
De QuickScan Business is een to-the-point gesprek waar u aangeeft wat uw wensen zijn voor korte- en voor lange termijn. Op basis van uw input geven wij u een advies over de (financiële) structurering van uw bedrijf of bedrijven. Het gesprek neemt zo'n 2,5 uur in beslag en kost 495 euro exclusief BTW.
 
Voor ervaren ondernemers
Vreemde ogen dwingen. Niet voor niets hebben sporters die net van coach gewisseld zijn vaak succes. Het is een moment waarop automatismen weer even worden uitgedaagd. De Quick Scan Business voor ervaren ondernemers heeft een aangepaste inhoud, maar geeft u ook het vertrouwen dat u goed op weg bent of het inzicht dat er zaken moeten veranderen.

Klik hier om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
 
 

Cookie instellingen