Real time controlling

Niet achterlopen, is een stap vooruit. Het is voor bedrijven en ondernemers prettig om ieder moment te weten wat de financiele stand van zaken is. Hiervoor biedt MAN Financial Services Realtime controlling.

Met behulp van software en een duidelijk proces, kunnen wij er voor zorgen dat u op ieder moment weet hoeveel openstaande facturen u heeft of hoeveel u er nog dient te voldoen. Middels een app upload u uw bonnetjes, facturen synchroniseren automatisch. Afhankelijk van uw wensen boeken wij alles direct of wekelijks in. Zo heeft u altijd de juiste cijfers om uw prestaties op te kunnen beoordelen en blijft uw bedrijf in topconditie. Met Realtime Controlling van MAN Financial Services versnelt uw groei en gaan uw kosten omlaag. 

Zonder dat u het in de gaten heeft, verandert uw bedrijf. Meer personeel of juist minder, meer of minder winst, of betalingen aan bedrijven in het buitenland. Doordat MAN Financial Services uw financiële verkeer monitort, kunnen wij u continu informeren en adviseren over forse besparingen en optimalisaties.

Realtime Controlling is er voor BV's al vanaf 100 euro per maand en voor eenmanszaken vanaf 70 euro per maand. 

Wilt u meer weten over Realtime controlling? Klik hier om een afspraak te maken.

Cookie instellingen