Hypotheken met de beste cijfers.

De hypotheek vormt in de meeste gevallen een groot deel van de maandelijkse lasten. Cruciaal dus om hier zorgvuldig mee om te gaan. Veelvuldig checken of u niet teveel betaalt en of er slimmere opties zijn. Optimaliseren van de hypotheek is één van de makkelijkste manieren om uw financial performance snel te verbeteren.
 
Voor starters
Van plan om een eerste huis te kopen? Een spannende tijd waarin over veel nieuwe zaken nagedacht moet worden en belangrijke beslissingen moeten worden genomen. MAN Financial Services ondersteunt u bij het bepalen van de koers 
 
Voor doorstromers
De hypotheekrente is inmiddels al een lange periode extreem laag. Hierdoor denken veel mensen dat oversluiten geen voordeel oplevert. Echter, van 6% naar 4,5% levert verhoudingsgewijs even veel voordeel op als van 2% naar 1,5%. Daarnaast kan het omzetten en aanpassen van uw hypotheekproduct (bijvoorbeeld looptijd en aflossingsvrij) ook budget genereren voor het eeuwen oude principe: geld maakt geld. Laat ons uw voordeel uitrekenen met een Conditiecheck.
 
De kosten voor deze rente(conditie)check bedraagt 750 euro. Het voordeel dat het u op kan leveren loopt meestal in de duizenden euro’s. Wilt u meer weten over de Conditiecheck? Klik hier voor het maken van een afspraak.
 
Bent u specifiek op zoek naar meer informatie over de tweede, ofwel verhuurhypotheek? Klik hier
  

Cookie instellingen